top of page

Mijn werkwijze als TROUWVIDEOGRAAF

In deze blog beschrijf ik: Darryl Mantel mijn werkwijze als trouwvideograaf.

Bekijk hiernaast ook de uitlegvideo waarin ik alles overzichtelijk vertel in een video van twee minuten.

Bij vragen en/of opmerkingen kunt u mij altijd bereiken via 06-18413326.
Voorbereiding en overleg: 

Voorafgaand aan de bruiloft zullen de bruid en bruidegom telefonisch overleg hebben met de trouwvideograaf om hun wensen en verwachtingen te bespreken. Dit omvat onder andere het bepalen van de locaties, belangrijke momenten die moeten worden vastgelegd, en eventuele speciale verzoeken. Hierna zal ik u een offerte doen toekomen met een vaste prijs en een samenvatting van wat wij besproken hebben. Na akkoord ga ik door naar stap twee.


Voorverkenning

Na akkoord op de offerte ga ik voorverkennen. Zo bekijk ik de trouwlocaties, neem zo nodig contact op met bijvoorbeeld den trouwambtenaar, de trouwlocatiemanager en fotograaf. Hierna bekijk ik welke apparatuur en instellingen hiervoor het meest geschikt zijn en of ik toestemming kan krijgen om met de drone te vliegen en opnames te maken.  


Voorbeeld van een highlightsvideo:


Vastleggen van de dag: 

Op de dag van de bruiloft zal de trouwvideograaf aanwezig zijn op afgesproken tijden om de belangrijkste momenten vast te leggen, zoals de voorbereidingen van de bruid en bruidegom, de ceremonie, de receptie en eventuele andere feestelijkheden Ook neem ik geloftes en speeches volledig op. Ik gebruik drie professionele videocamera's en hoogwaardige geluidsapparatuur om alles vast te leggen.


Creatieve montage: 

Na de bruiloft zal de trouwvideograaf de vastgelegde beelden bewerken en monteren tot een samenhangende film van ongeveer anderhalf uur gemonteerd met jullie favoriete muziek, ook ontvangt u de hoogtepunten van de dag gemonteerd in een video van een minuut of tien. Dit omvat het selecteren van de beste shots, het toevoegen van muziek en eventueel het integreren van interviews of persoonlijke boodschappen. Tot slot ontvangt u ook alle onbewerkte videobeelden, samengevoegd tot één groot .MP4 videobestand zodat u zelfs de kleinigheidjes niet hoeft te missen.


Oplevering van het eindproduct: 

Zodra de videomontage is voltooid en de factuur is voldaan, zal de trouwvideograaf het eindproduct aan het bruidspaar digitaal leveren via een onedrive downloadlink . Hierna is het mogelijk om nog één keer kosteloos aanpassingen door te geven. Tot slot ontvangt u van mij een usb-stick met daarop alle beelden, afhankelijk van de afspraken die vooraf zijn gemaakt en het gekozen pakket.


Tot slot:

Ik ben een trouwvideograaf die alles graag filmt zoals het is, ik zal gedurende de dag dus niets regisseren en probeer vooral om onzichtbaar te zijn. Dit geeft naar mijn mening het beste resultaat. Ik maak van uw trouwlocatie geen TV-studio met felle lampen.


Wilt u persoonlijk en vrijblijvend informatie of advies? Neem dan vandaag nog telefonisch contact op met Darryl via 06-18413326 ( appen of bellen mag altijd) Ik kijk er naar uit jullie grote dag voor altijd vast te leggen in een schitterende trouwfilm van hoge kwaliteit voor een betaalbare vaste prijs.

 

8 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page